Salon Ra - Bucuresti

Masaj de relaxare

Email Imprimare

Un masaj de relaxare este efectuat de terapeutii nostri ca un masaj general, in scopul relaxarii. Tehnica de masaj folosita va avea ca rezultat eliminarea rapida a oboselii, inducerea unei stari generale placute, precum si relaxarea musculara.

programari pentru masaj de relaxareMasajul de relaxare este eficient in cazul starilor de oboseala accentuata si nicidecum nu va fi efectuat in scop de tratare, ca de exemplu a durerilor cronice, ci doar pentru a realiza ceea ce si numele sau o spune: o relaxare generala.

Folosind mainile, terapeutul salonului Ra Form & Silhouette va aplica cu blandete o presiune medie diferitelor zone ale corpului, relaxand pe rand spatele, picioarele, bratele si gatul. Pentru ca efectul sa fie si mai placut, masajul de relaxare este realizat folosind aromaterapia. Experienta de masaj devine astfel si mai placuta iar uleiurile si cremele parfumate vor permite o restaurare si mai mare a echilibrului energetic.

Masajul de relaxare realizat de terapeutii salonului Ra Form & Silhouette este, si datorita atmosferei create, poate cel mai reconfortant masaj realizat intr-un salon din Bucuresti. El va imbunatati circulatia sangelui, va elimina durerile musculare de suprafata si va induce o stare de relaxare generala.

Ambianta salonului contribuie si ea la inducerea unei stari generale bune. Ea este intotdeauna relaxanta bazata pe aromaterapie, muzicoterapie si produse de calitate. Daca iti place foarte mult aromoterapia iti recomandam sa incerci si Senses Massage Candle-Jasmine

Acorda-ti timp pentru a te relaxa si a inlatura stresul zilei, iar pentru a te simti cu adevarat perfect, trebuie sa stii ca sesiunea de masaj poate fi personalizata astfel incat masajul de relaxare sa fie cu adevarat o relaxare si un rasfat pentru tine.

Contraindicatii: perioada de menstruatie, starile patologice insotite de alterarea starii generale cu febra mare, agitatie, afectiuni cutanate care se pot efectua in timpul masajului, fragilitate vasculara, osteoporoza, accidente vasculare recente, eczeme, psoriazis, cancer sau alte afectiuni grave.

Ultratone Futura Pro

Ultratone Futura Pro

Vrei sa slabesti sau sa mergi la sala, dar nu ai timp? Saptamana aceasta iti propunem programele fiziosecventiale Ultratone Futura Pro Fa-ti o programare la noi la salon si incearca cu incredere[...]

Afla mai mult...

Masaje anticelulitice

Masaje anticelulitice

Nu stii ce sa mai faci ca sa scapi de celulita nedorita? Iti recomandam masajul anticelulitic este un mod rapid si eficient de remodelare a tesutului adipos.

Afla mai mult...