Salon Ra - Bucuresti

Masaj de relaxare

Email Imprimare

Un masaj de relaxare este efectuat de terapeutii nostri ca un masaj general, in scopul relaxarii. Tehnica de masaj folosita va avea ca rezultat eliminarea rapida a oboselii, inducerea unei stari generale placute, precum si relaxarea musculara.

programari pentru masaj de relaxareMasajul de relaxare este eficient in cazul starilor de oboseala accentuata si nicidecum nu va fi efectuat in scop de tratare, ca de exemplu a durerilor cronice, ci doar pentru a realiza ceea ce si numele sau o spune: o relaxare generala.

Folosind mainile, terapeutul salonului Ra Form & Silhouette va aplica cu blandete o presiune medie diferitelor zone ale corpului, relaxand pe rand spatele, picioarele, bratele si gatul. Pentru ca efectul sa fie si mai placut, masajul de relaxare este realizat folosind aromaterapia. Experienta de masaj devine astfel si mai placuta iar uleiurile si cremele parfumate vor permite o restaurare si mai mare a echilibrului energetic.

Masajul de relaxare realizat de terapeutii salonului Ra Form & Silhouette este, si datorita atmosferei create, poate cel mai reconfortant masaj realizat intr-un salon din Bucuresti. El va imbunatati circulatia sangelui, va elimina durerile musculare de suprafata si va induce o stare de relaxare generala.

Ambianta salonului contribuie si ea la inducerea unei stari generale bune. Ea este intotdeauna relaxanta bazata pe aromaterapie, muzicoterapie si produse de calitate. Daca iti place foarte mult aromoterapia iti recomandam sa incerci si Senses Massage Candle-Jasmine

Acorda-ti timp pentru a te relaxa si a inlatura stresul zilei, iar pentru a te simti cu adevarat perfect, trebuie sa stii ca sesiunea de masaj poate fi personalizata astfel incat masajul de relaxare sa fie cu adevarat o relaxare si un rasfat pentru tine.

Contraindicatii: perioada de menstruatie, starile patologice insotite de alterarea starii generale cu febra mare, agitatie, afectiuni cutanate care se pot efectua in timpul masajului, fragilitate vasculara, osteoporoza, accidente vasculare recente, eczeme, psoriazis, cancer sau alte afectiuni grave.

Impachetari cu cofeina la tunelul cu infrarosu No Cellulite

Impachetari cu cofeina la tunelul cu infrarosu No Cellulite

Inainte de a incepe cu orice tratament anticelulitic ar fi bine sa ne detoxifiem corpul. Recomandarea noastra este sa incepem cu Tratamentele corporale cu raze infrarosii care reprezinta o metoda[...]

Afla mai mult...

Tratamente Cellu M6 in Bucuresti

Tratamente Cellu M6 in Bucuresti

Trebuie sa te pregatesti de sarbatorile de iarna? Vino la noi la salon si beneficiaza de avantajele Cellu M6, care este astazi considerat printre cele mai revolutionare echipamente de remodelare corporala[...]

Afla mai mult...